遺伝子 - 一覧

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遺伝子一覧

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Gene Ontology Plant Ontology Trait Ontology Trait Class

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CGSNL
遺伝子
シンボル
遺伝子シンボルシノニム CGSNL 遺伝子名 遺伝子名シノニム 染色体
番号
形質
クラス
Gene Ontology Trait Ontology Plant Ontology RAP ID MSU ID 変異体画像
FLO2 flo2
flo3(t)
Osflo2
Osflo3(t)
Osflo-2
flo-2
FLO2-1
FLO2-2
FLOURY ENDOSPERM 2 粉質胚乳2
floury endosperm2
floury endosperm 2
floury endosperm-2
Floury 2
4 種子 - 生理的な特色 - 貯蔵物質
種子 - 形態学的な特色 - 粒形
QTLの特性 - 粒品質
QTLの特性 - 収穫と生産性
GO:0005829 - cytosol
GO:0009737 - response to abscisic acid stimulus
GO:0009568 - amyloplast starch grain
GO:0005976 - polysaccharide metabolic process
GO:0009085 - lysine biosynthetic process
TO:0000396 - grain yield
TO:0000104 - floury endosperm
TO:0002661 - seed maturation
TO:0000357 - growth and development trait
TO:0000162 - seed quality
TO:0000196 - amylose content
TO:0000391 - seed size
TO:0000397 - grain size
TO:0000615 - abscisic acid sensitivity
TO:0000266 - chalky endosperm
TO:0000105 - dull endosperm
TO:0000590 - grain weight
TO:0000490 - protein composition related trait
PO:0009089 - endosperm _内胚乳、胚乳
Os04g0645100 Oryzabase ( IRGSP 1.0 / Build5 )
Rap ( IRGSP 1.0 / Build5 )
LOC_Os04g55230.1
WX1 wx (Wx(am))
Wx
WX-B
GBSS-I
GBSS
OsGBSSI
GBSS1
OsGBSS1
GBSSI
GSS
OsWx
GLUTINOUS ENDOSPERM もち性
glutinous endosperm
waxy
Waxy
WAXY
"Granule-bound starch synthase 1
chloroplastic/amyloplastic"
Granule-bound starch synthase I
UDP-glycogen synthase
"Granule-bound starch synthase
chloroplast precursor"
glycogen [starch] synthase
Granule-bound glycogen synthase
UDPG-glycogen transglucosylase
uridine diphosphoglucose-glycogen glucosyltransferase
glycogen [starch] synthetase
Granule-bound glycogen [starch] synthase
UDPG-glycogen synthetase
granule bound starch synthase I
granule-bound starch synthase 1
granule-bound starch synthase I
6 QTLの特性 - 粒品質
種子 - 生理的な特色 - 休眠性
耐性、抵抗性 - ストレス耐性
生化学的性質
種子 - 生理的な特色 - 貯蔵物質
GO:0019252 - starch biosynthetic process
GO:0009415 - response to water
GO:0009845 - seed germination
GO:0033840 - NDP-glucose-starch glucosyltransferase activity
GO:0009011 - starch synthase activity
GO:0048316 - seed development
GO:0005982 - starch metabolic process
GO:0009501 - amyloplast
GO:0009536 - plastid
GO:0009651 - response to salt stress
GO:0009413 - response to flooding
GO:0009408 - response to heat
GO:0009507 - chloroplast
GO:0004373 - glycogen (starch) synthase activity
GO:0009568 - amyloplast starch grain
GO:0010229 - inflorescence development
TO:0000098 - glutinous endosperm
TO:0000196 - amylose content
TO:0000237 - water stress trait
TO:0000621 - inflorescence development trait
TO:0000162 - seed quality
TO:0000286 - submergence sensitivity
TO:0000653 - seed development trait
TO:0000259 - heat tolerance
TO:0006001 - salt tolerance
TO:0000011 - nitrogen sensitivity
PO:0001083 - inflorescence development stage
PO:0007632 - seed maturation stage
PO:0007057 - 0 seed germination stage
PO:0001170 - seed development stage
PO:0009089 - endosperm _内胚乳、胚乳
PO:0007022 - seed imbibition stage
PO:0009010 - seed _種子
Os06g0133000 Oryzabase ( IRGSP 1.0 / Build5 )
Rap ( IRGSP 1.0 / Build5 )
LOC_Os06g04200.4
LOC_Os06g04200.3
LOC_Os06g04200.2
LOC_Os06g04200.1
image Id ( 6770 )
ALK alk
SSII-3
OsSSIIa
OsSSII-3
SSIIa
SSS2A
OsSSIIaChr6
SS2a
ALKALI DEGENERATION アルカリ崩壊性
6 種子 - 生理的な特色
QTLの特性 - 粒品質
耐性、抵抗性 - ストレス耐性
種子 - 形態学的な特色 - 胚乳
種子 - 生理的な特色 - 貯蔵物質
GO:0009507 - chloroplast
GO:0009536 - plastid
GO:0019252 - starch biosynthetic process
GO:0009011 - starch synthase activity
GO:0009413 - response to flooding
GO:0009501 - amyloplast
TO:0000462 - gelatinization temperature
TO:0000097 - amylopectin content
TO:0000134 - alkali digestion
TO:0000488 - seed composition based quality trait
TO:0000379 - cool paste viscosity
TO:0000286 - submergence sensitivity
PO:0009089 - endosperm _内胚乳、胚乳
PO:0009010 - seed _種子
Os06g0229800 Oryzabase ( IRGSP 1.0 / Build5 )
Rap ( IRGSP 1.0 / Build5 )
LOC_Os06g12450.1
image Id ( 6773 )
qAAA-6-1 (qAAA6-1) qAAA-6-1 (qAAA6-1)
amylose content (QTL)-6-1(t) amylose content (QTL)-6-1(t)
QTLの特性 - 粒品質
-
qTAA-3-1 (qTAA5-1) qTAA-3-1 (qTAA5-1)
total amylase activity (QTL)-5-1 total amylase activity (QTL)-5-1
QTLの特性 - 粒品質
-
qTAA-3-1 (qTAA6-1) qTAA-3-1 (qTAA6-1)
total amylase activity (QTL)-6-1 total amylase activity (QTL)-6-1
QTLの特性 - 粒品質
-
qBR-1(t) (br1) qBR-1(t) (br1)
brown rice percentage (QTL)-1(t) 玄米比 (QTL)-1(t)
1 QTLの特性 - 粒品質
-
qBR-7(t) (br7) qBR-7(t) (br7)
brown rice percentage (QTL)-7(t) 玄米比 (QTL)-7(t)
7 QTLの特性 - 粒品質
-
qBR-8(t) (br8) qBR-8(t) (br8)
brown rice percentage (QTL)-8(t) 玄米比 (QTL)-8(t)
8 QTLの特性 - 粒品質
-
qHR-1-2(t) (hr1) qHR-1-2(t) (hr1)
head rice grain (QTL)-1-2(t) 正常米率 (QTL)-1-2(t)
1 QTLの特性 - 粒品質
-
qHR-3(t) (hr3) qHR-3(t) (hr3)
head rice grain (QTL)-3(t) 正常米率 (QTL)-3(t)
3 QTLの特性 - 粒品質
-
qHR-6(t) (hr6) qHR-6(t) (hr6)
head rice grain (QTL)-6(t) 正常米率 (QTL)-6(t)
6 QTLの特性 - 粒品質
-
qHR-8(t) (hr8) qHR-8(t) (hr8)
head rice grain (QTL)-8(t) 正常米率 (QTL)-8(t)
8 QTLの特性 - 粒品質
-
qHR-11(t) (hr11) qHR-11(t) (hr11)
head rice grain (QTL)-11(t) 正常米率 (QTL)-11(t)
11 QTLの特性 - 粒品質
-
qRB-2(t) (rb2) qRB-2(t) (rb2)
rice bran percentage (QTL)-2(t) 米糠率 (QTL)-2(t)
2 QTLの特性 - 粒品質
-
qRB-4(t) (rb4) qRB-4(t) (rb4)
rice bran percentage (QTL)-4(t) 米糠率 (QTL)-4(t)
4 QTLの特性 - 粒品質
-
qRB-7(t) (rb7) qRB-7(t) (rb7)
rice bran percentage (QTL)-7(t) 米糠率 (QTL)-7(t)
7 QTLの特性 - 粒品質
-
qRB-10(t) (rb10) qRB-10(t) (rb10)
rice bran percentage (QTL)-10(t) 米糠率-10(t)
10 QTLの特性 - 粒品質
-
qMR-5(t) (mr5) qMR-5(t) (mr5)
milled rice percentage (QTL)-5(t) 精白率 (QTL)-5(t)
5 QTLの特性 - 粒品質
-
qMR-7(t) (mr7) qMR-7(t) (mr7)
milled rice percentage (QTL)-7(t) 精白率 (QTL)-7(t)
7 QTLの特性 - 粒品質
-
qAMY-3(t) (amy3) qAMY-3(t) (amy3)
amylose content (QTL)-3(t) アミロース含量 (QTL)-3(t)
3 QTLの特性 - 粒品質
-
qAMY-6(t) (amy6) qAMY-6(t) (amy6)
amylose content (QTL)-6(t) アミロース含量 (QTL)-6(t)
6 QTLの特性 - 粒品質
-
qAMY-8(t) (amy8) qAMY-8(t) (amy8)
amylose content (QTL)-8(t) アミロース含量 (QTL)-8(t)
8 QTLの特性 - 粒品質
-
qALK-6-1(t) (alk6-1) qALK-6-1(t) (alk6-1)
alkali spreading score (QTL)-6-1(t) アルカリ崩壊度 (QTL)-6-1(t)
6 QTLの特性 - 粒品質
-
qALK-6-2(t) (alk6-2) qALK-6-2(t) (alk6-2)
alkali spreading score (QTL)-6-2(t) アルカリ崩壊度 (QTL)-6-2(t)
6 QTLの特性 - 粒品質
-
qPRO-1(t) (pro1) qPRO-1(t) (pro1)
protein content (QTL)-1(t) 蛋白質含量 (QTL)-1(t)
1 QTLの特性 - 粒品質
-
qPRO-2(t) (pro2) qPRO-2(t) (pro2)
protein content (QTL)-2(t) 蛋白質含量 (QTL)-2(t)
2 QTLの特性 - 粒品質
-
qPRO-6(t) (pro6) qPRO-6(t) (pro6)
protein content (QTL)-6(t) 蛋白質含量 (QTL)-6(t)
6 QTLの特性 - 粒品質
-
qPRO-11(t) (pro11) qPRO-11(t) (pro11)
protein content (QTL)-11(t) 蛋白質含量 (QTL)-11(t)
11 QTLの特性 - 粒品質
-
qGL-3(t) (gl3) qGL-3(t) (gl3)
grain length (QTL)-3(t) 粒長 (QTL)-3(t)
3 QTLの特性 - 粒品質
-
qGL-6(t) (gl6) qGL-6(t) (gl6)
grain length (QTL)-6(t) 粒長 (QTL)-6(t)
6 QTLの特性 - 粒品質
-
qLWR-1(t) (lwr1) qLWR-1(t) (lwr1)
grain length/width ratio (QTL)-1(t) 粒長幅比 (QTL)-1(t)
1 QTLの特性 - 粒品質
-
qLWR-6(t) (lwr6) qLWR-6(t) (lwr6)
grain length/width ratio (QTL)-6(t) 粒長幅比 (QTL)-6(t)
6 QTLの特性 - 粒品質
-
qLT-8-1(t) (qLT-8) qLT-8-1(t) (qLT-8)
Luster of cooked rice (QTL)-8-1(t) つや(炊飯米)(QTL)-8-1(t)
8 QTLの特性 - 粒品質
-
qLT-4-1(t) (qLT-4) qLT-4-1(t) (qLT-4)
Luster of cooked rice (QTL)-4-1(t) つや(炊飯米)(QTL)-4-1(t)
4 QTLの特性 - 粒品質
-
qLT-6-1(t) (qLT-6) qLT-6-1(t) (qLT-6)
Luster of cooked rice (QTL)-6-1(t) 炊飯米のつや (QTL)-6-1(t)
6 QTLの特性 - 粒品質
-
qST-8-1(t) (qST-8) qST-8-1(t) (qST-8)
Scent of cooked rice (QTL)-8-1(t) 香り(炊飯米)(QTL)-8-1(t)
8 QTLの特性 - 粒品質
-
qST-4-1(t) (qST-4) qST-4-1(t) (qST-4)
scent of cooked rice (QTL)-4-1(t) 香り(炊飯米)(QTL)-4-1(t)
4 QTLの特性 - 粒品質
-
qTD-6-1(t) (qTD-6) qTD-6-1(t) (qTD-6)
tenderness of cooked rice (QTL)-6-1(t) tenderness of cooked rice (QTL)-6-1(t)
6 QTLの特性 - 粒品質
-
qTD-8-1(t) (qTD-8) qTD-8-1(t) (qTD-8)
tenderness of cooked rice (QTL)-8-1(t) tenderness of cooked rice (QTL)-8-1(t)
8 QTLの特性 - 粒品質
-
qVC-4-1(t) (qVC-4) qVC-4-1(t) (qVC-4)
viscosity of cooked rice (QTL)-4-1(t) 粘性(炊飯米)(QTL)-4-1(t)
4 QTLの特性 - 粒品質
-
qVC-6-1(t) (qVC-6) qVC-6-1(t) (qVC-6)
viscosity of cooked rice (QTL)-6-1(t) 粘性(炊飯米)(QTL)-6-1(t)
6 QTLの特性 - 粒品質
-
qEL-3-1(t) (qEL-3) qEL-3-1(t) (qEL-3)
elasticity of cooked rice (QTL)-3-1(t) 炊飯米の弾性 (QTL)-3-1(t)
3 QTLの特性 - 粒品質
-
qEL-8-1(t) (qEL-8) qEL-8-1(t) (qEL-8)
elasticity of cooked rice (QTL)-8-1(t) 炊飯米の弾性 (QTL)-8-1(t)
8 QTLの特性 - 粒品質
-
qIVOE-8-1(t) (qIVOE-8) qIVOE-8-1(t) (qIVOE-8)
integrated value of organoleptic evaluation (QTL)-8-1(t) 食感検査評点(QTL)-8-1(t)
8 QTLの特性 - 粒品質
-
qAC-8-1(t) (qAC-8) qAC-8-1(t) (qAC-8)
amylose content (QTL)-8-1(t) アミロース含量 (QTL)-8-1(t)
8 QTLの特性 - 粒品質
-
qAC-9-1(t) (qAC-9a) qAC-9-1(t) (qAC-9a)
amylose content (QTL)-9-1(t) アミロース含量 (QTL)-9-1(t)
9 QTLの特性 - 粒品質
-
qAC-9-2(t) (qAC-9b) qAC-9-2(t) (qAC-9b)
amylose content (QTL)-9-2(t) アミロース含量 (QTL)-9-2(t)
9 QTLの特性 - 粒品質
-
qAC-12-1(t) (qAC-12) qAC-12-1(t) (qAC-12)
amylose content (QTL)-12-1(t) アミロース含量 (QTL)-12-1(t)
12 QTLの特性 - 粒品質
-
qGT-3-1(t) (qGT-3) qGT-3-1(t) (qGT-3)
geratinization temperature (QTL)-3-1(t) 糊化温度 (QTL)-3-1(t)
3 QTLの特性 - 粒品質
-
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